E.g., 21/03/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Sopar-debat amb Alfred Bosch per parlar de les properes eleccions municipals

Associació Catalana de Professionals (ACP)
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
Barcelona
Dimarts, 17/04/2018

El Colpis i l'Associació Catalana de Professionals (ACP) organitzen un cicle de sopars-debat on es trobaran amb els candidats/es de les diferents forces polítiques que es presentaran a les eleccions municipals del pròxim any.

Comença el compte enrere per a les eleccions municipals, que tindran lloc el maig de 2019. Aquestes seran decisives per als pobles i ciutats de Catalunya i, per aquesta raó, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i Associació Catalana de Professionals parlarà amb alguns dels seus protagonistes. Es tracta un cicle de sopars-debat en el qual portaran representants de diferents grups polítics, i que farà especial atenció al cas de Barcelona.

El cicle s'inicia amb el candidat d'ERC a l'alcaldia de la capital catalana, Alfred Bosch. Bosch (Barcelona, 1961) és escriptor (ha publicat novel·les, relats i assaigs, i ha estat col·laborador de diferents mitjans de comunicació), ha estat professor a la Universitat Pompeu Fabra i en altres centres universitaris, i ha estat cap de llista d'Esquerra Republicana a les eleccions al Congreso de los Diputados del 2011 i candidat a l'alcaldia de Barcelona al 2015. Ara mateix presideix el grup municipal d'ERC a l'ajuntament barceloní.

El sopar se celebrarà el dimarts 17 d'abril, a les 21h, a l'Hotel Catalonia Passeig de Gràcia (Gran Via de les Corts Catalanes, 644). El preu per als col·legiats/des i per als socis/es de l'ACP és de 21€, i de 25€ per a la resta.

Les persones interessades en assistir-hi s'hauran d'apuntar a través del correu electrònic colpis@colpis.cat (fins divendres 13/4). Se us confirmarà la plaça.

Data: 

Dimarts 17 abr

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i Associació Catalana de Professionals