Taca’m 2018

Manuel de Pedrolo

Més informació

Organitzador Centre, Ateneu Democràtic i Progressista
Adreça de l'organitzador
URI Web

Més Informació
Adreça
Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui Carrer dels Corredossos de Baix, 9-11Caldes de Montbui

Arriba a la 30 edició del concurs teatral amateur al Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui, que homenatjarà a Pedrolo en el centenari del seu naixement.

Acte Inici: 04/02/2018 a les 11:42   Final: 25/03/2018 a les 11:42

Del 4 de febrer al 25 de març, el Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui celebrarà la 30 edició del Concurs de Teatre Amateur Taca'm. En aquesta llarga trajectòria s'ha consolidat com un dels certàmens de teatre més veterans de Catalunya.

 

El concurs consta de vuit representacions, sense interrupció, a la Sala Stage, Escola d'Arts Escèniques de Caldes -a l'espera que finalitzi la remodelació de la sala del Centre- i tindran lloc els diumenges a les sis de la tarda. No hi faltaran ni obres de producció pròpia, ni grans clàssics universals, així com d’altres de contemporanis. Aquesta edició posa l’accent en la commemoració del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo i inclou ‘Aquesta nit tanquem’.

 

El públic continuarà exercint de jurat popular del concurs i donarà lloc a una de les dotze categories dels premis del certamen. El nombre total de guardons establerts és vint-i-sis. La cloenda del 30è Taca'm del 2018, tindrà lloc poques setmanes després de la finalització de totes les representacions en un sopar i entrega de premis a Caldes de Montbui.