E.g., 27/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Taller Artífex- Coaching social sistémic

 Font:
Fundación Babel Punto de Encuentro
barcelona
Dijous, 11/10/2018 fins Dijous, 13/12/2018

Nova edició del taller de coaching social sistèmic del projecte Artífex.

Taller experiencial i pràctic en tècniques de coaching social sistèmic. És una formació de 36h, 8 sessions de 4h de durada, que es porta realitzant anualment des del 2014. És un taller molt adient per a persones que treballen en el sector social amb grans càrregues emocionals.

A qui s’adreça?

  • A treballadors/es socials que vulguin promoure l’autonomia de les persones que estan vivint una situació de desorientació o insatisfacció.
  • També per aquelles persones en general que vulguin acompanyar individus desorientats o insatisfetes i que volen ajuda per a recuperar el camí de la seva vida.

Per a què?

Un taller per generar...Recursos i habilitats, coneixement personal, atenció a les emocions, enfocament sistèmic, treball en xarxa i poder personal.

Les sessions conduïdes per un professional de l’equip docent del Màster en Coaching Sistèmic de la UAB i el director del Projecte és el Fèlix Castillo.

Dades pràctiques:

Horari: Tardes de dijous de 16 a 20 h (8 sessions)

Lloc: Upgrade Formació, c/ Vallespir nº 39, Barcelona.

Preu: 363€ (Iva inclòs)

Podeu realitzar la preinscripció enviant la fitxa de preinscripció al taller. (El taller no començarà fins s arribar a un mínim de 10 alumnes.)

Data: 

Dijous 11 oct

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Fundació Babel PDT