agenda

Taller de Live Coding

Taller de Live Coding
Colectic - Informàtic

Barcelona

Dimarts, 12/12/2017 fins Dijous, 14/12/2017

Live Coding és una tècnica artística per programar en directe per crear so, música, projecció d’imatges i vídeos i control de llums. Aquesta tècnica es pot utilitzar en moltes disciplines artístiques.

Telenoika ha organitzat una formació de Live Coding pels dies 12 i 13 de desembre, de les 18.00 h fins les 22.00 h, a la seva seu social i pel 14 de desembre al local de Bajofondo. Live Coding és una tècnica artística que es basa a programar en directe per crear so, música, projecció d’imatges i vídeos, i control de llums. Aquesta tècnica pot ser utilitzada en actuacions musicals, teatre, poesia o qualsevol disciplina artística que necessiti un escenari. Una característica bàsica del Live Coding és que les línies de programació es projecten en una pantalla perquè el públic pugui veure el que fa el desenvolupador.

El temari del taller de Telenoika, impartit per Linalab, són els següents:

Dia 1

  • Introducció.
  • Conceptes bàsics.
  • Sonic Pi: Synths, Samples, efectes, estructura i experimentació.

Dia 2

  • Tidal Cycles
  • Funcionament, Estructura, Samples, efectes i experimentació.

Dia 3

  • Improvisació de 20 minuts per persona, per fer una improvisació mitjançant el software que hagin escollit durant les sessions anteriors.

Aquesta formació serà impartida per Linalab, experta en composició musical, noves tecnologies i disseny de sistemes musicals interactius i art sonor.

Per a seguir correctament aquest taller, cal portar ordinador portàtil, auriculars i haver instal·lat prèviament els programes Sonic PI i TidalCycles. Per apuntar-se al taller, cal escriure un correu electrònic aquí.

Data: 

Dimarts 12 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Telenoika
Correu electrònic Organitzador: 
tallers@telenoika.net
Adreça: 
Telenoika - Sala Conservas Carrer Sant Pau, 58 Barcelona
Etiquetes: