Taller de producció sonora

Taller de producció sonora

Més informació

Organitzador Telenoika
Adreça de l'organitzador
Correu tallers@telenoika.net
URI Telenoika

Més Informació
Adreça
Telenoika Carrer Sant Pau, 58 baixosBarcelona

En aquest taller s'explicarà com gravar elements acústics i com combinar-los amb recursos electrònics. El taller serà impartit per l'artista Maga Bo.  

Curs Inici: 17/07/2017 a les 17:00   Final: 17/07/2017 a les 21:00

Telenoika ha organitzat pel divendres 21 de juliol, de les 17.00 h fins les 21.00 h, un taller de producció sonora. En aquest taller s'explicarà com gravar elements acústics i com combinar-los amb recursos electrònics. Per a fer aquestes mescles, s'explicarà com funciona el programa Ableton Live, un programa d'edició d'audio.

Aquest taller comptarà amb la presència de Maga Bo. Maga Bo és un artista de producció diversa, però que s'engloba dins el concepte «global bass». Aquest artista fa connexions entre la música orgànica i la electrònica, i la tradicional i la vanguardista. A les seves presentacions audiovisuals en directe, aquest artista treballa amb la participació de DJ's i MC's.

Per a participar en aquest taller, cal escriure un correu a la següent adreça. El taller es realitzarà a la seu de Telenoika, a la sala Conservas, situada al Carrer Sant Pau, 58, baixos de Barcelona. El preu d'aquest taller és de 15€.