Taller d'impressió 3D – Creació de Figures d'acció

Taller d'impressió 3D – Creació de Figures d'acció. Imatge: Convent de Sant Agustí.

Més informació

Organitzador Centre Cívic del Convent de Sant Agustí
Adreça de l'organitzador
Correu informacio@conventagusti.com
URI Centre Cívic del Convent de Sant Agustí

Més Informació
Adreça
Centre Cívic del Convent de Sant Agustí Comerç, 36Barcelona

En aquest taller s'explicarà les eines i el funcionament d'una impressora 3D per poder imprimir les pròpies figures de les vostres històries. El taller es realitzarà durant tot el mes d'abril.  

Curs Inici: 31/03/2017 a les 18:00   Final: 31/03/2017 a les 20:00

Des de fa un temps les impressores 3D estan intentant revolucionar tot el món físic. Aquesta revolució pretén que totes les persones, puguin dissenyar i desenvolupar les eines i objectes que necessiten per a la seva vida quotidiana. Eines de treball, d'organització, objectes de la llar i també històries per a les joguines dels nens.

El Convent de Sant Agustí, en la seva constant programació de tallers sobre noves tecnologies, ha programat per aquest mes de març i abril, una formació per aprendre a dissenyar objectes i imprimir-los en impressores 3D. Els objectes protagonistes d'aquesta formació, seran les figures d'acció. Figures que poden utilitzar els i les infants en els seus jocs.

Aquesta formació està adreçada als i les joves d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys. La formació es realitzarà cada divendres de les 18.00h fins les 20.00h, del 31 de març fins el 7 d'abril. El professor serà l'Òscar Martínez. Aquesta formació té un preu de 11,70€ i per apuntar-se cal inscriure's aquí.

Per a més informació: el Convent de Sant Agustí.