Disseny i avaluació de projectes associatius (semipresencial)

Més informació

Adreça de l'organitzador Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Correu tjussana@bcn.cat
URI Torre Jussana
Adreça
Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30Barcelona

Per què és important redactar els projectes de les vostres accions? Exposarem els conceptes teòrics per tal de redactar bons projectes i es posarà en pràctica la teoria redactant-ne un per l'associació.

Curs Inici: 28/01/2014 a les 17:45   Final: 25/02/2014 a les 20:45

Per què és important redactar els projectes de les vostres activitats? Com podeu treure'n el màxim profit? Durant aquest taller s'exposaran els conceptes teòrics i conceptuals que cal conèixer per tal de redactar bons projectes i, en paral·lel, es posarà en pràctica la teoria redactant-ne un per a la vostra associació. Aquest taller es semi-presencial ja que la primera i l'última sessió es realitzaran a Torre Jussana i les altres es faran telemàticament mitjançant activitats que proposarà el professor a l'espai virtual. Docent: David Rosselló, expert en elaboració de projectes.

Inscripcions obertes fins el 23 de gener.

Aquesta formació de Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions, és gratuïta i està dirigida a les persones associades, al col•lectiu de voluntariat i als equips tècnics de les associacions amb seu a Barcelona ciutat.