Taral·la, Fira de la música i l'educació

Taral·la, Fira de la música i l'educació

Més informació

Organitzador Associació Totsona!
Adreça de l'organitzador
Correu associaciototsona@gmail.com
URI Associació Totsona!

Més Informació
Adreça
Roca Umbert - Fàbrica de les Arts Carrer d’Enric Prat de la Riba, 7708401 Granollers
Taral·la és una fira destinada a donar informació i formació sobre la música i la seva rellevància com a element educatiu, adreçada a professionals, estudiants, famílies amb nens amb NEE i al públic general.
Acte Inici: 16/09/2017 a les 09:00   Final: 17/09/2017 a les 15:00

La Fira Taral·la torna aquest any amb més novetats per als professionals i les famílies

Aquest any es presenta a Granollers la segona edició de Taral·la, la Fira de la Música i l’Educació dirigida per la pedagoga, musicoterapeuta i cantant Dàmaris Gelabert i el seu equip de l’Associació Totsona.

Taral·la, arriba aquest any amb més novetats i experiències musicals per donar informació i formació sobre la música i la seva rellevància com a element educatiu amb l’objectiu de compartir, aprendre i gaudir de les possibilitats educatives de la música.

L’acte tindrà lloc al Roca Umbert - Fàbrica de les Arts, està destinat per una banda als professionals i estudiants del món de la música i l’educació els dies 16 i 17 de setembre, i per una altra banda, tot el dissabte dia 16 des de les 10 del matí, a les famílies amb infants d’entre 0 i 10 anys, i famílies amb nens i nenes amb Necessitats Educatives Especials (NEE),.

L’element central de la fira és la música, entesa com a part de la vida dels infants com a eina educativa. És per això que l’equip Taral·la ha preparat per a aquesta segona edició grans novetats obertes a tot el públic amb propostes d’animació als carrers de Roca Umbert, tallers per a diferents edats, espai per als més petits, més d’una vintena d’expositors, concerts en viu, tallers pràctics, propostes didàctiques, animacions a l’espai exterior, foodtrucks i moltes altres experiències enriquidores on l’ingredient principal és la música. Per inscriure’s només s’ha d’accedir a la web www.taral·la.cat.

Així doncs, si voleu gaudir d’un cap de setmana ple de música, professionalitat, creativitat i diversió, no oblideu comprar les vostres entrades per a Taral·la 2017!

Més informació a la web: www.taralla.cat o a associaciototsona@gmail.com, telf. 938 711 930.