Títol d'expert universitari en ètica aplicada a l'acció social i psicoeducativa

Una formació orientada a l'atenció a les persones

Més informació

Organitzador IBB i Facultat TSES Pere Tarrés
Adreça de l'organitzador
Adreça
Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés Santaló, 37Barcelona

L'objectiu del curs és aprendre a identificar les qüestions i problemàtiques ètiques de l'àmbit professional propi i adquirir coneixements, competències i habilitats per donar-hi bones respostes.

Curs Inici: 16/10/2017 a les 09:30   Final: 15/06/2018 a les 14:30

Aquesta formació està organitzada, dirigida i impartida de manera conjunta per l’Institut Borja de Bioètica i la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundacuió Pere Tarrés.

Va adreçada a tothom que tingui un títol universitari oficial, però tindran preferència les persones titulades en estudis de l’àmbit social i humanístic, com ara pedagogia, psicologia, psicopedagogia, educació social i treball social.

Els objectius del curs són els següents:

  • Adquirir coneixements fonamentats en la filosofia i i la antropologia ètica.
  • Conèixer i saber aplicar aspectes relacionats amb l’ètica professional (dignitat, respecte, llibertat, intimitat, confidencialitat, bon tracte...).
  • Reconèixer la dimensió pública de l’ètica en la professió i la necessitat de construir sistemes professionals que permetin passar de la vivència individual i subjectiva del conflicte a respostes col·lectives i objectivades.

La formació es desenvoluparà des del mes d'octubre de 2017 fins al juny de 2018 (consulta les dates; les que et mostrem aquí són només  aproximades).

Si vols accedir a més informació, així com al programa i al formulari d'inscripció, consulta el web de la formació.