E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Trobada de voluntariat del projecte 'En bici sense edat'

Passejant en bicicleta pel barri del Clot
Colectic - Comunitari
Barcelona
Dissabte, 17/02/2018

Aquesta iniciativa vol retornar la capacitat d’anar amb bicicleta a la gent gran i a altres col·lectius amb mobilitat reduïda.

'En bici sense edat' es duu a terme a diverses ciutats a nivell internacional per fomentar la mobilitat urbana en bicicleta, sortint de l'entorn habitual de la persona, així com propiciar el diàleg intergeneracional.

Això es fa mitjançant tricicles de transport de persones conduït per voluntaris i voluntàries. A la ciutat de Barcelona la prova pilot es va fer a la tardor de 2016, i un any més tard a Terrassa.

Per poder pilotar de manera segura aquests vehicles es fan formacions. La trobada del 17 de febrer tindrà lloc de 17 a 20 hores a la seu de la cooperativa Biciclot, al carrer de Pere IV, 58-60. A més de compartir experiències es farà una valoració sobre com va anar l'any 2017 i es parlarà sobre els reptes de cara a 2018.

Confirma la teva assistència a partir del formulari online d'inscripció. Per tenir més informació sobre 'En bici sense edat' o participar-hi, com a entitat o a nivell individual, pots escriure a l'adreça de correu electrònic info@enbicisenseedat.cat.

Data: 

Dissabte 17 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Biciclot
Adreça: 
Biciclot Pere IV, 58-60 Barcelona