E.g., 26/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

1a Trobada europea per la democràcia energètica

La 1a Trobada europea per la democràcia energètica tindrà lloc del 14 al 17 de setembre a Sant Feliu de Pallerols (Girona). Font: Amics de la Terra
Suport Associatiu
Dijous, 14/09/2017 fins Diumenge, 17/09/2017

L’esdeveniment, organitzat per Amics de la Terra, REScoop i Som Energia, tindrà lloc del 14 al 17 de setembre a Sant Feliu de Pallerols (Girona).

Aquesta trobada té com a objectiu intercanviar experiències entre col·lectius, entitats i campanyes de tot Europa que treballen en l’àmbit de les energies renovables i la sobirania energètica.

Amics de la Terra, REScoop (Federació Europea de Cooperatives d'Energia Renovable) i Som Energia són les entitats impulsores d’aquesta iniciativa que se celebrarà del 14 al 17 de setembre a Mas Franch, a Sant Feliu de Pallerols (Girona).

Durant aquests dies tindran lloc tallers i espais de debat i es posarà especialment en relleu el context energètic de l’estat espanyol.

Les inscripcions estan obertes a activistes, membres d'entitats i col·lectius especialitzats en aquest àmbit i podran realitzar-se fins al 25 de juliol. Per a més informació, contacteu amb tierra@tierra.org

Data: 

Dijous 14 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Amics de la Terra