agenda

Trobada: 'La realitat de Colòmbia des de la mirada de les defensores i els defensors de drets humans'

Lleida
Dimecres, 24/01/2018

La Biblioteca Pública de Lleida i la Generalitat de Catalunya organitzen un acte amb la presència d’ONG internacionals i testimonis presencials.

La Biblioteca Pública de Lleida i la Generalitat de Catalunya han organitzat la trobada “La realitat de Colòmbia des de la mirada de les defensores i els defensors de drets humans”, un acte que tindrà la participació de Garrigues Cooperació Internacional, Amigos MIRA i de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida. La trobada comptarà amb la presència de dos testimonis.

Silvia Irene, líder social d’Apartadó i membre de la Fundació Forjando Futuros, participarà en l’acte, amb l’experiència d’haver liderat el procés de “Perdón Público” per a les famílies víctimes de la massacre de Chinita. Paral·lelament, el líder camperol dels departaments de Meta i Guaviare i dirigent de la Fundació DHOC Edilberto Daza acompanyarà a Irene durant la tarda del 24 de gener del 2018.

Ambdós són persones defensores de drets humans de Colòmbia protegides i acollides a Catalunya en el Programa Català de Protecció de Defensors i Defensores dels Drets Humans 2017. Prèviament, a les 18h de la tarda que és quan començarà la trobada, serà ‘L’hora del conte’ amb una activitat a càrrec de Vivim del Cuentu.

Data: 

Dimecres 24 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Biblioteca Pública de Lleida
Correu electrònic Organitzador: 
bplleida.cultura@gencat.cat
Adreça: 
Biblioteca Pública de Lleida Rambla d'Aragó, 10 25002 Lleida