E.g., 17/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Trobada ScratchEdMeetup a Sants

Trobada ScratchEdMeetup a Sants
Colectic - Informàtic
Barcelona
Dissabte, 21/10/2017

Com cada tercer dissabte de mes, es realitzarà la trobada ScratchEdMeetup. Aquest cop toca fer-la al Punt Multimèdia de Sants.

El dissabte 21 d'octubre, al Punt Multimèdia de Sants, de les 10.00 h fins a les 13.00 h, es realitzarà la trobada mensual ScratchEdMeetup. Organitzada per la comunitat ScratchEd Barcelona, aquesta trobada és totalment gratuïta i inclou un esmorzar. L'objectiu de les trobades és l'intercanvi d'idees i experiències, compartir dubtes, i sobretot fer xarxa amb altres persones interessades en les eines de pensament computacional per a infants i joves.

A les trobades, es parla sobre com utilitzar Scratch a l'aula i a les activitats extraescolars i en quines etapes educatives es pot començar a utilitzar. Durant la trobada també es coneixeran noves eines de codi visual utilitzant blocs. Una d'aquestes eines és l'Snap, que és conegut com el Scratch de secundària. Mitjançant l'Snap, es pot brodar i fins i tot utilitzar la impressora 3D.

Els «meetups» es desenvolupen en tres parts: treball en xarxa, composició de grups petits i retrobament. En els meetups no és necessari aportar cap tipus de material. Només s'ha de portar curiositat i alguna cosa per compartir a l'esmorzar. Les trobades de Scratch sempre es faran el tercer dissabte de cada mes. Per apuntar-se a aquesta trobada, cal registrar-se aquí.

Data: 

Dissabte 21 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
comunitat ScratchEd Barcelona