E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

'Uel·lé al Pedraforca. L'escoltisme i les seves cançons'

 Font:
L'Espà 08697
Dissabte, 06/07/2019

La trobada organitzada per un grup d'antics escoltes, que enguany arriba a la quarta edició, pretén contribuir al record i reconeixement del moviment escolta i guia i a la recuperació de les seves cançons

Des del primer dia, l’escoltisme va abraçar la música com a element imprescindible per a fer créixer la seva proposta educativa. Una vinculació històrica que al llarg dels anys ha tingut músics referents per a l’escoltisme i el guiatge i escoltes i guies referents per al món de la música.

El "Uel·lé al Pedraforca" tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a l’Espà (Saldes) amb l’objectiu de fer un repàs històric d’aquest moviment i reconèixer la seva tasca educativa.

Durant la trobada també es recuperaran cançons i s'aproparà aquest moviment als habitants de Saldes, que fa molts anys que acullen escoltes i guies però que no han pogut aprofundir en les bases del moviment.

Programa de la Jornada del 6 de juliol:

  • A les 6 de la tarda, a l'Era de Capdevila: Conferència 'Cops de tisora: el món de la cançó durant el franquisme' a càrrec de Joan Soler i Amigó, especialista e cultura popular.
  • A les 8 del vespre, a l’Era de Capdevila: Foc de camp i cantada de cançons amb Jaume Arnella, romancer.

Hi podeu participar, confirmant l'assistència a calparaire@gmail.com

Data: 

Dissabte 06 jul

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
calparaire@gmail.com
Organitzador: 
Antincs escoltes i l'Ajuntament de Saldes