E.g., 22/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Vetlla de pregària 'No més CIEs'

 Font:
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Barcelona
Dissabte, 19/01/2019

El dissabte 19 de gener la Fundació Migra Studium torna a convocar una vetlla de pregària per solidaritzar-se i denunciar la situació injusta en la que viuen les persones internes en CIEs.

Nombroses entitats s’han sumat a l’acte organitzat la Fundació Migra Studium que tindrà lloc el dissabte 19 de gener a les 18 h davant del CIE de la Zona Franca (c/E, Zona Franca núm. 40), i que consistirà en una encesa d’espelmes acompanyada de paraules, música i silencis.

La vetlla de pregària ‘No més CIEs’, iniciativa del ‘Grup de visites al CIE’ de la Fundació, pretén denunciar la situació de vulnerabilitat, privació de la llibertat i violència que pateixen les persones estrangeres internades. Així com mostrar-les solidaritat i conscienciar de la necessitat de tancar aquests centres, que són una evidència d’un sistema que deshumanitza les persones i criminalitza la immigració.

La Fundació Migra Studium és la única entitat que pot accedir regularment a les instal·lacions del CIE de la Zona Franca, d’acord al permís concedit per part del jutge de vigilància del CIE. El ‘Grup de visites al CIE’ arrel d’aquestes visites porta temps denunciant la vulneració de drets humans que suposen aquest tipus de centre i demanant-ne el tancament.

Data: 

Dissabte 19 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Migra Studium