E.g., 25/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Viquimarató pel Dia de la Nena i la Dona a la Ciència 2019

Cartell de la Viquimarató Dones i ciència que se celebrarà el Dimarts 13 de febrer
Colectic - Informàtic
Barcelona
Dilluns, 11/02/2019

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona organitza una Viquimarató per reduir la bretxa de gènere dels articles científics. A la trobada s’explicarà com funciona aquesta enciclopèdia en línia.

El dilluns 11 de febrer, de les 15.00 h a les 19.00 h, es realitzarà la Viquimarató pel Dia de la Nena i la Dona a la Ciència 2019. La trobada es farà a la Sala Charles Darwin del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Aquesta marató és organitzada pel mateix Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona amb la col·laboració d’Amical Wikimedia i el grup de treball Viquidones de la UPF. Té per objectiu visibilitzar i intentar reduir la bretxa de gènere dels articles científics de la Viquipèdia.

La bretxa de gènere també és present a la Viquipèdia. Aquest fet afecta la percepció dels visitants de la Viquipèdia, ja que perceben que no hi ha referents femenins en aquest camp. És per això que en aquesta jornada es treballarà l’edició de biografies científiques de dones que no han estat correctament realitzades. Totes les entrades es podran editar en qualsevol llengua existent a la Viquipèdia.

L'accés a l'acte és lliure i es pot reservar plaça enviant un correu electrònic. No cal tenir coneixements d’edició en la Viquipèdia, a la mateixa trobada s’explicarà com funciona aquesta enciclopèdia en línia, lliure i universal. Únicament cal portar un portàtil.

Data: 

Dilluns 11 febr

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona