XIII FESTIVAL aMt

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu comunicacio@musicstgn.com
URI Associació de Músics de Tarragona

Nou hores de música en directe ininterrompuda, gratuït i una proposta que combina nous projectes amb altres de veterans, música de casa i de fora i un ventall ben ampli d'estils: rock, pop, cançó d'autor i rumba, entre d'altres.

Acte Inici: 17/08/2012 a les 20:00   Final: 18/08/2012 a les 05:00

 

Los Deltonos, fa sis anys que no actuen a Tarragona i esdevenen la gran atracció del festival.  Els càntabres van destacar en un primer moment per la seva visió fresca del r&b ("power blues", en deien) i a més cantat en castellà, però al llarg d'una trajectòria de més de 25 anys també s'han acostat a d'altres estils com el funk, el power pop i darrerament, l'americana.  Rock de guitarres a càrrec d'una banda que és tot un referent no només per les seves cançons i el seu so, sinó també per la coherència amb què han sobreviscut al "negoci"musical durant tot aquest temps.
 
El Festival aMt també aposta per noves propostes.  Atenció a Lady Gipsy, un dels noms que ara mateix està sonant més fort dins el panorama de la rumba barcelonina.  I atenció també a altres grups amb projecció: els osonencs Nyandú (a punt de treure el seu primer llarg) i Will Spector y los Fatus, gresca desacomplexada des de Saragossa.  També hi ha convidats de casa: Fred Secret (guanyadors del 21è DO TGN), Vergüenza Ajena i Ankor.  I és clar, els noms propis de l'aMt: Alberto Grima, Euler, Mientras Tanto, En el SUrco, Abre Ke Paso i Dique Seco.
 
Per tercer any consecutiu, el festival se celebrarà davant l'antiga fàbrica Tabacalera.