Per amor a l'hart – XIV Festival d'arts de carrer de l'Hospitalet

Més informació

Organitzador Bipol·art
Adreça de l'organitzador


Més Informació
Adreça
Rambla la Marina Rambla la MarinaHospitalet de Llobregat

Arriba la XIV edició de Per amor a l'hart, el Festival D’Arts de Carrer de L’Hospitalet, que aquest any tindrà lloc el 5, 6 i 7 de juliol als seus ja habituals escenaris de La plaça de Lluís Companys i Jover i a la Rambla La Marina.

Acte Inici: 05/07/2018 a les 18:00   Final: 07/07/2018 a les 23:59

Els dies 5, 6 i 7 de juliol arriba una nova edició de Per amor a l'hart, Festival d'Arts de Carrer de L'Hospitalet, una data ja imprescindible a l'agenda cultural de la Ciutat i de les arts escèniques del país que, durant tres dies convertirà la Rambla Marina (espai on es representen els espectacles de petit i mitjà format) i la Plaça Lluís Companys i Jover (on es representen els espectacles de llarga durada i de gran format), en el nucli cultural on la dansa, el circ i la música ens sacsejaran amb la seva energia i essència. Una nova oportunitat per acostar-nos a nous llenguatges, sensacions, sentiments per descobrir.

Dansa, circ i música a la programació de la XIV edició de 'Per amor a l'hart'

Un total de 23 companyies arriben el 5, 6 i 7 de juliol al centre de la ciutat per oferir una programació diferent, diversa i de qualitat, que permetrà als ciutadans i ciutadanes viure a peu de carrer la vitalitat i l’emergència de la creació contemporània.

Les companyies que es presenten en aquesta edició del festival hi trobem companyies de renom i d’altres d’emergents; locals, nacionals i internacionals.