XPatient Barcelona Congress

XPatient Barcelona Congress

Més informació

Organitzador Eurecat, Hospital Clínic i la Fundació TicSalut
Adreça de l'organitzador
Adreça
Edifici Imagina – Barcelona Avinguda Diagonal, 177Barcelona

El XPatient Barcelona Congress es planteja com una acció central que impacti en els sectors involucrats en el canvi de model assistencial, el qual situa el pacient com a l'element clau i prioritari.

Acte Inici: 14/09/2017 a les 09:00   Final: 14/09/2017 a les 17:00

Barcelona acollirà el congrés XPatient Barcelona Congress, amb la finalitat d'afavorir la transició cap a un nou model assistencial centrat en el pacient com a element prioritari, a partir d'iniciatives i de bones pràctiques susceptibles d'implementació en tots els àmbits assistencials per millorar els resultats clínics. A més, el congrés pretén esdevenir el punt de trobada anual dels professionals que treballen en la millora de la qualitat assistencial i les empreses de serveis amb solucions per aquest sector.

En el congrés es donaran a conèixer les conclusions extretes dels tallers i activitats pròpies de la Comunitat de pràctica XPatient Barcelona, es convidarà a la comunitat mèdica a participar dels resultats, per tal de fer aflorar les iniciatives i bones pràctiques i ajudar-les a implementar en el sistema de salut.

En conjunt, el programa tractarà sobre experiències entorn la cocreació amb pacients i sobre procediments participatius on l’usuari és l’actor principal, l’estat de l’art i tendències en l’avaluació de l’experiència del pacient i de l’apoderament del pacient i del cuidador.

L’esdeveniment s’adreça a pacients, cuidadors i familiars, associacions de pacients i entitats del tercer sector dedicades a l’atenció del pacient, entitats de recerca aplicada al sector assistencial, administracions públiques i entitats privades amb capacitat de decisió sobre l’adopció de noves solucions i pràctiques que millorin la qualitat assistencial del pacient i empreses de serveis i empreses de tecnologies amb solucions per a la millora de la qualitat assistencial.

La inscripció està oberta i és gratuïta. Cal formalitzar-la de manera online.