E.g., 17/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Celebració de la XX edició dels Premis ASPID a la Transformació Social

Lleida
Dijous, 06/07/2017

El proper dia 6 de juliol de 2017 a les 19.00h tindrà lloc a la Nau Central de La Seu Vella de Lleida la celebració de la XX edició dels Premis d’ASPID.

El proper dia 6 de juliol de 2017 a les 19.00h tindrà lloc a la Nau Central de La Seu Vella de Lleida la celebració de la XX edició dels Premis d’ASPID.

Aquests premis són el reconeixement a persones, institucions i iniciatives que són un clar exemple en la defensa dels drets i en la trajectòria a favor de la equitat social i el treball per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, contribuint a una transformació social.

Per aquests motius consideren que cal donar rellevància a les entitats que especialment en el món de la discapacitat, afavoreixen una societat més justa i inclusiva mitjançant accions i iniciatives concretes. Aquesta rellevància ve donada a través de les quatre categories de guardonats:

  • Premi ASPID a la Solidaritat
  • Premi ASPID a la Empresa
  • Premi ASPID a la Innovació
  • Premi ASPID a la Comunicació

Aquest any celebren el 20è aniversari d’aquests premis, fet que els consolida com els de més trajectòria de tota Catalunya promoguts per una entitat de persones amb discapacitat.

Comptaran amb la implicació no només dels premiats, sinó també de representants d’organismes oficials, sindicats, partits polítics, d’entitats socials lleidatanes i com no, del socis que conformen el teixit associatiu d’ASPID.

Caldrà confirmar l'assistència a recepcio@aspid.cat o bé al 973 22 89 80, o bé complint aquest formulari.

Data: 

Dijous 06 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
ASPID Lleida
Correu electrònic Organitzador: 
aspid@aspid.cat
Adreça: 
Seu Vella de Lleida Turó de La Seu Vella Lleida