agenda

XX Fòrum de l'energia sostenible: la ciutat que ens mou

XX Fòrum de l'energia sostenible
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Barcelona
Divendres, 27/04/2018

La 20a edició del Fòrum de l’Energia Sostenible posa el focus en la mobilitat sostenible. Serà un espai de trobada per a les administracions públiques, la ciutadania i les empreses privades que treballen al voltant d’aquest objectiu.

La idea de sostenibilitat associada als desplaçaments urbans és un element comú des de fa ja temps a gairebé totes les propostes i models de planificació pública. A dia d’avui sembla impossible pensar i dissenyar el paisatge de les nostres ciutats sense considerar la promoció d’hàbits de desplaçament més sostenibles, sans i segurs.

La tecnologia al nostre abast ens permet disposar d’alternatives de transport més eficients, segures i menys contaminants i cada dia cobren més pes les iniciatives ciutadanes que impulsen un entorn urbà centrat en les persones.

Quins són els reptes davant dels quals ens trobem?
Quines són les tendències actuals?
Com s’enfronten des dels diferents sectors socials?

El FES 2018, organitzat per Ecoserveis, pretén estimular la reflexió al voltant d’aquestes i altres interrogants i oferir informació i eines per a afavorir una idea compartida, sostenible i possible de mobilitat urbana.

Més informació, programa i inscripcions.

Data: 

Divendres 27 abr

Hora: 

08:45

Organitzador: 
Ecoserveis
Correu electrònic Organitzador: 
info@ecoserveis.net
Adreça: 
Cotxeres del Palau Robert Passeig de Gràcia, 107 Barcelona