Redueix un 10% les teves emissions de carboni i col·labora amb la campanya 10:10

 Font:
Font:

Redueix un 10% les teves emissions de carboni i col·labora amb la campanya 10:10

Resum: 

Eco-union i 350.org fan arribar la campanya 10:10 a Espanya. La web 1010global.org explica les bases de la campanya internacional així com els detalls del seu objectiu: que els seus inscrits puguin reduir un 10% les seves emissions de carboni al llarg del 2010.

La impulsora de la campanya és Franny Armstrong, una directora de documentals anglesa, i fa poc més d'un any va començar a idear el projecte 10:10.

Des d'aleshores la campanya ha arribat a Noruega, Irlanda, Holanda, França, Nova Zelanda, Portugal, Gahna, Alemania entre d'altres i ara, gràcies a eco-union, 350.org i la col·laboració de WWF-Barcelona hi és també a Espanya. A Barcelona hi van organitzar un Flashmob el passat desembre per tal de fer difusió de la campanya.

350.org from Hans Hansen on Vimeo.

1010global.org, la web que recull tota la informació necessària per seguir la campanya, va adreçada tant a persones, empreses, organitzacions o entitats públiques. El que es demana és que tots ells s'inscriguin a 10:10 assumint així el compromís a reduir en un 10% les seves emissions de carboni durant un any, el 2010.

No hi ha rànkings ni càstigs per aquells que no ho aconsegueixin, es tracta de fer un esforç comú, recolzats els un pels altres amb la sensació de ser grans i amb la intenció de continuar reduint les emissions de carboni una mica més cada any.

Afegeix un comentari nou