Els pagesos ja tenen guia pròpia

 Font:
Font:

Els pagesos ja tenen guia pròpia

Resum: 

La guia "Compra a Pagès", editada recentment per la Unitat de Comercialització Agroalimentària del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, ofereix la informació necessària per comprar productes naturals a Catalunya, directament als seus productors. La iniciativa vol apropar la pagesia a aquelles persones que valoren el consum responsable i la sostenibilitat.

Es tracta d'una publicació que ha estat presentada el dia 29 d'octubre a la seu del Parc Agrari de l'Hospitalet de Llobregat, pel Conseller Josep Huguet i amb la participació del cuiner Ferran Adrià.

Guia però també mapa, web i aplicació per al mòbil

L'edició impresa de "Compra a Pagès" compta amb informació detallada sobre els productors i els productes i serveis què ofereixen. És la guia dels pagesos de Catalunya que comercialitzen de manera directa els seus productes. Inclou al voltant de cinc-cents productors que s'han classificat per comarques.

Aquesta informació es troba també en altres formats:

  • Un mapa a on es pot trobat de manera gràfica i sintetitzada els mateixos continguts de la guia
  • Una versió web interactiva i en constant actualització
  • I una altra pels mòbils de nova generació. L'aplicació gratuïta que ofereix Gastrotreca.cat t'ofereix informació de la guia en funció del lloc on et trobis.

Sovint aquests productors, que venen directament al consumidor, queden a l'anonimat així que la guia és també una eina per revalorar la tasca dels pagesos catalans.

Si compliu els requisits per formar part de la guia (adjunts més avall), us podeu posar en contacte amb Gastroteca.cat.

Més presentacions pel territori català

Per tal de difondre al màxim la publicació d'aquesta guia, també es farà un acte de presentació a Girona (4 novembre), Manresa (5 de novembre), Talarn (8 de novembre), Tarragona (10 de novembre), Tortosa (10 de novembre) i Lleida (12 de novembre).

Afegeix un comentari nou