Colònies a la natura en família?

Per tercer any, Fundesplai obre durant el mes d’agost les seves cases de colònies i albergs perquè les famílies puguin gaudir d’estades de vacances a uns preus més assequibles.

Aquestes estades són alhora solidàries, ja que Fundesplai (abans Fundació Catalana de l’Esplai) destina un percentatge del preu que paguen les famílies a becar infants sense recursos perquè el proper estiu puguin anar de colònies.

 

En família i en contacte amb la natura 

 

La seva proposta és passar uns dies en família en una casa de colònies per fer unes vacances en les quals descansar i desconectar de la rutina, conviure en família i no preocupar-se de la intendència quotidiana, i fins i tot compartir aquest temps amb altres famílies.

I també retornar i gaudir de la natura en família o de la mà d'educadors ambientals que guien en activitats de descoberta de flora i fauna i de l'interès natural de l'entorn, entre altres.

L'oferta de cases de colònies i albergs va des del Pirineu a més a prop de Barcelona com el Montseny o el Garraf, i la majoria estan adaptades per a persones amb problemes de mobilitat.

 

Consulteu les Colònies en família i la disponibilitat de cases i albergs.  

Afegeix un comentari nou