Com funciona el Pla Voluntari de Compensació de Gasos d'Efecte Hivernacle?

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Com funciona el Pla Voluntari de Compensació de Gasos d'Efecte Hivernacle?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Entitats i empreses poden assistir a la sessió informativa el 8 de febrer dedicada a aclarir els detalls de la nova convocatòria.

La jornada tindrà lloc a la Sala d'Actes del Departament del Territori i Sostenibilitat el 8 de febrer de 9.30 h a 12.00 h, a càrrec de l'equip de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic i de Ingenieria Social. Es presentarà el Programa Voluntari de Compensació d'Emissions de Gasos d'Efecte d'Hivernacle, analitzant-ne els detalls de la Convocatòria 2017. Una de les entitats participants en l'edició 2016 exposarà la seva experiència a manera d'exemple.

La sessió té previst també un espai dedicat a l'assessorament personalitzat per a resoldre dubtes metodològics d'aquelles entitats socials que tinguin un projecte de reduccions de gasos d'efecte hivernacle i estiguin avaluant presentar-se a la convocatòria 2017. Les propostes, vinculades a la millora energètica dels edificis i a la mobilitat sostenible, han de comportar una reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle que sigui quantificable, verificable i permanent, plantejar accions que vagin més enllà de l'estricte compliment de la normativa, tenir una dimensió mínima i desenvolupar-se dins el territori de Catalunya.

Les entitats socials podran exposar els seus projectes de reduccions d'emissions en un market place, en el que podran contactar amb les empreses que estiguin interessades a compensar les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle.

Es pot consultar el programa complet i inscriure's a la jornada en aquest enllaç. Per a més informació es pot contactar amb Àngels Gonzalez o amb Sandra Garcia a compensacio.tes@gencat.cat o al 93417079.

Afegeix un comentari nou