Entitats més sostenibles

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Curs d'Ambientalització d'entitats
Curs d'Ambientalització d'entitats

Entitats més sostenibles

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Sigui quin sigui l'àmbit de treball, la sostenibilitat socioambiental és un compromís de tota entitat. El pla de formació de l'associacionisme i el voluntariat ofereix un curs per ambientalitzar les entitats.

El curs té la intenció de dotar d'eines a les entitats interessades en ambientalitzar el seu funcionament diari, així com els projectes i activitats que desenvolupen. Per tant, fer un ús més eficient dels recursos i treballar de forma que es generi el mínim impacte al medi i de forma sostenible. La formació està pensada per a persones representants d'entitats del tercer sector dels diferents àmbits, social, cultural, comunitari, ambiental i internacional, així com a totes les persones interessades en ambientalitzar el seu dia a dia en els projectes i/o activitats que participen.

El programa inclou una anàlisi de casos pràctics, el desenvolupament de la diagnosi, l'elaboració del Pla d'Ambientalització, de la Memòria de Sostenibilitat, i un plantejament de reptes de futur per a l'entitat. La formació té una durada de 14 hores, amb un alt component pràctic que acompanya les entitats a fer el seu propi diagnòstic i pla d'ambientalització, i es realitza entre el 18 de desembre al 21 de gener de 2017, en modalitat en línia.

Per a més informació i matrícules, es pot contactar amb l'oficina del voluntariat ambiental a oficinavoluntariat@xvc.cat o al telèfon 938866135 ext 3, fer la inscripció en aquest enllaç

Afegeix un comentari nou
0