Un cedeix la terra, l'altre la conrea

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Logo de "Huertos compartidos"

Un cedeix la terra, l'altre la conrea

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

"Huertos compartidos" és un punt de trobada entre aquelles persones que volen conrear un hort i aquelles que volen cedir els seus terrenys amb aquesta finalitat. Fomenta, entre altres, l'horticultura urbana i la recuperació d'hortes tradicionals així com també la cooperació i el voluntariat.

L'associació Reforesta, dedicada a l'educació ambiental i a la protecció del medi ambient, impulsa un nou projecte adreçat a aquells que vulguin conrear les seves pròpies fruites i verdures i aquells que disposin d'un petit terreny i el vulguin cedir, per exemple, a canvi d'una petita part de la collita. Però la comunitat huertoscompartidos.es també està formada per persones que volen aportar els seus coneixements sobre agricultura ecològica o els que, simplement, se senten afins al projecte.

Valors de huertoscompartidos.es

Es tracta d'un projecte ideat per fomentar l'horticultura urbana, la recuperació d'hortes tradicionals, l'agricultura ecològica, la sobirania alimentaria, la producció local d'aliments i la solidaritat, la cooperació i el voluntariat.

Huertos compartidos s'adreça a particulars però també a entitats públiques i privades (administracions, escoles, entitats, empreses, etc). A Catalunya hi ha diverses demandes d'hortelans però, de moment, una sola oferta per part de propietaris (consulteu el mapa).

El projecte també compta amb un bloc per compartir experiències.

Afegeix un comentari nou
0