Voleu veure cada cop més persones en bicicleta?

  • Biciescola, escola de bicicleta per a adults

    Biciescola, escola de bicicleta per a adults

El BACC ha engegat una campanya de microdonacions per donar un impuls a la seva escola d'adults, que té per objectiu recuperar la cultura d'anar amb bicicleta i fer realitat el somni de moltes persones que mai ho han pogut fer. 

La Biciescola, que és de les poques que existeixen i la més gran de Catalunya, ha permès fins ara que 5.000 persones hagin après a pedalar per primera vegada o a moure's per la ciutat amb seguretat i confiança.

La gran majoria són dones que mai han tingut l'oportunitat d'aprendre'n, d'uns 45 anys de mitjana, però que entre les quals l'edat no sembla un impediment (dels 18 als 81).

Ja en porten més de 1.000

La Biciescola fa 10 anys que funciona, però actualment la reducció de suport públic -que fins ara cobria el 30% del projecte- fa que calguin nous recursos per garantir la viabilitat del projecte. Ara, doncs, el repte és aconseguir 3.300 euros abans del 18 de juny, a través de petites aportacions. A l'equador dels 40 dies que l'entitat té per aconseguir aquesta xifra, ha recollit un terç del total.

Des del BACC fan una crida a col·laborar per fer que més persones vagin en bicicleta, de la següent manera:

1) Entrar aquí i fer un donatiu a partir de 10 euros (per donar continuïtat a la biciescola i garantir que més persones, puguin aprendre a anar amb bicicleta a edat adulta.)

2) Reenviar la informació als contactes personals i convidar-los a col·laborar-hi.

 

Per què serviran les aportacions?

Les donacions recollides s'invertiran en el lloguer de bicicletes (que també inclou magatzem i manteniment) per aquest estiu i la propera tardor.

 

Per més informació entreu al portal de micromecenatge o al Moviment enlaira't.

Afegeix un comentari nou