CERCA AVANÇADA
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

biblioteca

Documents d’interès per a les entitats de descàrrega gratuïta.

Vergés, Laura; Novell, Ramon; Gardella, Robert [et. al.]
Dincat - 2013

<p> Guia de salut elaborada per Dincat, on es recullen una s&egrave;rie d&#39;orientacions per facilitar l&#39;acc&eacute;s als serveis de salut de les persones amb discapacitat intel&middot;lectual i les seves fam&iacute;lies als serveis sanitaris, aix&iacute; com recomanacions per estar m&eacute;s sans. Amb aquest llibret, editat en lectura f&agrave;cil, es complementa la guia &quot;La salut de les persones amb discapacitat intel&middot;lectual: qu&egrave; hem de tenir en compte?&quot;, adre&ccedil;ada als professionals de l&#39;&agrave;mbit de la salut.</p>
Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha elaborat un plegable que vol servir per reflexionar al voltant del micromasclisme, on s'hi explica què són aquests comportaments i de quines maneres es poden combatre.
Fundación Secretariado Gitano

La Fundació Secretariado Gitano elabora aquesta guia on profunditza en l'estudi del dret fonamental de la igualtat, el seu gaudi per part de la comunitat gitana i la responsabilitat que els mitjans de comunicació tenen al respect. És la comunitat gitana discriminada? En quina mesura els mitjans de comunicació contribueixen a que la imatge de la comunitat gitana sigui estereotipada? Com poden contribuir els mitjans de comunicació a millorar la imatge de la comunitat gitana? Quines bones pràctiques coneixem en aquest àmbit? Quina legislació protegeix el dret a la Igualtat?
Direcció General de Joventut

La publicació recull les principals necessitats educatives dels i les joves a Catalunya, i defineix el concepte d’èxit educatiu a partir de l’experiència dels i les professionals que l'han elaborat. També descriu una trentena de projectes d’arreu del territori que poden servir com a model i inspiració per implantar d'altres que tinguin com a objectiu assolir la millora educativa del jovent al municipi.
EU Kids Online España - Universidad Pública del País Vasco (UPV-EHU)

UNICEF publica aquest informe sobre l'accés a les TIC dels infants, en el qual assegura que existeix una escletxa digital i que afecta, sobretot, a nens i nenes de famílies amb menys recursos econòmics.
FETS-Finançament Ètic i Solidari

FETS elabora aquesta guia per tal de contribuir a difondre el concepte de finançament ètic i solidari i a informar sobre les possibilitats ja existents per poder invertir o obtenir diners amb criteris ètics i solidaris, des de inversions a termini, plans de pensions o microcrèdits.
Teb Grup Cooperatiu

Guia didàctica, adreçada principalment a persones amb discapacitat intel·lectual, que té com a objectiu promoure el bon ús de la xarxa social.
Amichai-Hamburger, Yair

Un dels fenòmens més interessants procedents de la revolució d'Internet és la seva utilització com un canal per al desenvolupament social. Els voluntaris que treballen en grups de treball a través de la xarxa, treballen per millorar la vida de molts milions de les persones necessitades arreu del món. Aquest treball, estudia aquesta tendència i advoca per un model que expliqui el potencial i la promesa del voluntariat en línia des de la perspectiva del voluntari.
Esplac - Esplais Catalans

La guia desplega els passos a seguir a l'hora de preparar la ruta, alguns consells a tenir en compte durant la ruta i les coses que hem de fer un cop hem tornat a casa. En cada apartat hi trobareu els aspectes més rellevants a tenir en compte i amb quina antelació els hauríem d'abordar, a més a més d'algunes idees per implicar els infants i joves, enllaços d'interès sobre el tema i algunes curiositats sobre el món de la muntanya.
Fernández-Planells, Ariadna; Masanet, María José; Figueras-Maz, Mònica

En una societat fortament influenciada per l'ús massiu de les tec­nologies de la informació i comunicació (TIC), especialment per part de les persones joves, és necessari reflexionar sobre la relació d'aquestes amb lús i consum que fan amb aquestes tecnologies: com les utilitzen?, quins reptes suposen per a la seva inclusió?, quins riscos representen i quines oportunitats ofereixen? Aquesta publicació ofereix un estat de la qüestió del coneixement actual sobre joves i TIC i formula un seguit de recomanacions per orientar les intervencions públiques.