Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.


La Fira de Consum Responsable torna a Plaça de Catalunya

Del 21/12/2018, 11:00 al 04/01/2019, 20:30
Durant els 15 dies que dura la mostra, la ciutadania podrà conèixer l’existència de productes, serveis i activitats d’entitats socials i d’empreses que promouen un consum de proximitat i fan possible una economia social i solidària amb voluntat transformadora.

Concert Solidari de la JONC

04/01/2019, 20:00
La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) celebrarà el seu 25è aniversari amb un concert solidari en benefici de l’entitat Projecte Home.

Mou-te per l’esclerosi múltiple

27/01/2019, 09:00
L’objectiu de la cursa, que tindrà lloc al Circuit de Montmeló, és recaptar fons per a la investigació de l’esclerosi múltiple i millorar les condicions de vida de les persones afectades.

Concert solidari Casal dels Infants

30/01/2019, 20:30
La segona edició del concert ‘Veus per la igualtat d’oportunitat dels joves’ tornarà a reunir cinc referents del panorama musical català: Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat, a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

Arriba el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat!

Del 02/02/2019, 09:30 al 02/02/2019, 13:00
Un espai de trobada obert a tothom en què la finalitat és compartir aprenentatges, experteses, coneixements i passions sobre temàtiques relacionades amb el món associatiu i el voluntariat.


També us pot interessar!

Aquest Nadal, regala sang

El bang de sang activa la campanya ‘Amic Invisible’, perquè els receptors de les donacions de sang, agraeixin als donants el seu acte solidari. Totes les persones que fins el 31 de desembre donin sang, rebran una postal escrita per un receptor.

10 curses solidàries: Aquest Nadal, corre per una bona causa

Al llarg d'aquest desembre i fins a principis de gener, es celebraran tot tipus de curses arreu de Catalunya per donar suport a una causa solidària.

Gaudeix dels Pastorets des de qualsevol racó de Catalunya amb la guia definitiva

Quan ens referim a la Cultura Popular, el període de Nadal ens condueix directament a les representacions d’els Pastorets que es fan arreu del país. Però, on les podem veure?

Creu Roja demana més joguines perquè cap nen se'n quedi sense aquest Nadal

En plena campanya de joguines, Creu Roja en segueix recaptant per a tots els infants fins el proper 28 de desembre.

9 campanyes socials de Nadal que has de conèixer

En els mesos de desembre i gener, moltes entitats organitzen diferents propostes i omplen els carrers de solidaritat. Us agrupem algunes de les campanyes socials que tindran lloc durant aquestes dates nadalenques.