Març 2017

Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.


Lleida acull la VII Fira d’Entitats de Voluntariat Social

Del 31/03/2017, 10:00 al 31/03/2017, 20:00
La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza per setè any consecutiu la Trobada d’Entitats de Voluntariat Social per tal d’apropar la tasca de les entitats i el paper transformador del voluntariat.

Setmana d’acció global contra els paradisos fiscals

Del 01/04/2017, 09:00 al 07/04/2017, 21:00
Des de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, juntament amb altres organitzacions i entitats, volen conscienciar sobre aquesta problemàtica i sortir als carrers amb missatges de rebuig i denúncia respecte a aquesta xacra.

Festa Un cop de mà al Tibidabo!

07/05/2017, tot el dia
Uncopdemà és una festa solidària organitzada per la Fundació real dreams des del 2010 i que s'emmarca dins l'acció social del Tibidabo. El seu objectiu és sensibilitzar i donar a conèixer la tasca que realitzen les entitats no lucratives de Barcelona en favor de la infància.

Concert 50 anys del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya

Del 21/05/2017, 11:00 al 21/05/2017, 15:00
2.500 cantaires estrenaran dues grans peces, el 21 de maig, en un gran espectacle al Palau Sant Jordi per commemorar l'efemèride.


També us pot interessar!

Les organitzacions humanitàries es mobilitzen per donar resposta a les inundacions al Perú

El fenomen climàtic d’El Nen Costaner ha deixat al país andí 75 víctimes i gairebé 100.000 persones damnificades per intenses pluges i allaus.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions per a entitats 2017

La Generalitat de Catalunya destinarà 217 milions d’euros a finançar projectes de diversos àmbits com la inclusió social, el voluntariat i les migracions.

Tens en compte la perspectiva de gènere a les comunicacions de la teva entitat?

Et proposem algunes estratègies per fer servir un llenguatge no sexista a les accions comunicatives que dugueu a terme. Es tracta d'algunes recomanacions que esperem que us puguin ser d'utilitat.

El Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya cerca persones voluntàries per donar suport a les entitats

A través del Servei de Promoció del Voluntariat, es vol donar resposta a les creixents necessitats de caràcter tècnic i de gestió que sorgeixen en el tercer sector.

Voluntariat ambiental als boscos del Pirineu l'estiu 2017

L'entitat Boscos de Muntanya ha obert les inscripcions per a les estades de voluntariat ambiental destinades a la preservació i la millora dels boscos i paisatges tradicionals de muntanya, al Pirineu Català.