Escuracassoles, receptes amb aliments propers i de temporada

 Font:
Font:

Escuracassoles, receptes amb aliments propers i de temporada

Resum: 

El receptari-calendari Escuracassoles vol recuperar la cuina del dia a dia i fomentar el consum d'aliments de proximitat i de temporada. Busca finançament a través del micromecenatge.

Trobes difícil cuinar a casa i saber quins són els aliments de temporada? El projecte Escuracassoles et pot ajudar amb tots dos problemes. D'una banda, inclou receptes saludables i fàcils de preparar a casa, per tal de combatre la idea de que és difícil o demana molt de temps. I, d'una altra banda, ofereix les receptes organitzades en un calendari de forma que cadascuna fa servir ingredients propers i de temporada.

Cada pàgina setmanal del receptari-calendari 2014 tindrà una part fixa amb una il·lustració, una llista d'aliments de temporada i una recepta senzilla, i una part per arrencar amb espai on apuntar cites i per fer la llista de la compra. Al final de l'any, quedarà un receptari de temporada en format llibre que es podrà conservar.

Escuracassoles es defineix com un projecte sostenible, responsable i lliure per aquestes quatre raons: Els continguts estan basats en els principis del moviment SlowFood, el format i la impressió tenen en compte criteris d'ecoedició, hi participen cooperatives com la Ciutat Invisible i Cevagraf de la Xarxa d'Economia Solidària, i es publica amb una llicència Creative Commons.

Si creus que el projecte és interessant, pots col·laborar amb la campanya de mecenatge que té en marxa a Verkami, tant fent-ne difusió com amb una aportació econòmica.

Comentaris

Moltes gràcies per difondre el projecte

Afegeix un comentari nou