L’estiu a les entitats de lleure, en 5 vídeos

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

L’estiu a les entitats de lleure, en 5 vídeos

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Ara que els records –i les temperatures- de l’estiu encara perduren, presentem cinc maneres d’explicar en imatges els campaments d’agrupaments i esplais.

  1. Un tràiler dels campaments
    En un minut, l’Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu del Pla ens trasllada als seus campaments:

  2. En català, anglès i...
    Des d’Esplac relaten els campaments internacionals “Together for Diversity” amb una estètica molt curosa i moments divertits:

  3. Què és el que més t’agrada dels campaments?
    A l’AE Grimpamons donen la veu als protagonistes: nens, nenes, nois i noies responen aquesta pregunta.

  4. Un àlbum de fotos en moviment
    Molts programes d’edició de vídeo ens permeten crear de manera prou ràpida un recull de fotos en format àudiovisual, com el de l’AEiG Flos i Calcat.

  5. La tornada a casa
    Motxilles polsoses, botes plenes de fang... Què passa quan els nens i nenes arriben a casa tornant de campaments? Un original vídeo dels Scouts del Regne Unit.

Comentaris

Benvolguts-des, M'ha agradat molt la iniciativa vostra de posar exemples dels milers de vídeos que els equips d'esplais i de cau han fet aquest estiu. Els quatre primers reflexen molt bé el que fem, els infants, els equips, les activitats... l'essencia... Però trobo que el cinquè ens el podem estalviar. No m'agrada gens la relació infant-pare/mare que mostra. I no és Fidel a la realitat de casa nostra. Tampoc que siguin les mares ( un cop més ) les que renten la roba...

Afegeix un comentari nou