Inserció laboral de joves a través de la tecnologia mòbil

Inserció laboral de joves a través de la tecnologia mòbil

Resum: 

El programa Mobilitza't Mobile pretén oferir als joves oportunitats laborals en el sector emergent de la tecnologia mòbil. Els propers dies faran sessions informatives per donar a conèixer la iniciativa.

Aquest programa s'adreça a joves d'entre 16 i 24 anys amb titulació en ESO, que no hagin continuat el seu itinerari formatiu i estiguin interessats en conèixer i treballar en el sector mobile. L'objectiu és impulsar i afavorir la seva inserció laboral i/o el seu retorn al sistema educatiu oficial. Amb aquest projecte podran aprendre a programar i dissenyar aplicacions, així com a configurar i comercialitzar dispositius mòbils.

Mobilitza't Mobile oferirà als joves formació professionalitzadora en les principals àrees i perfils del sector mobile (programació i disseny d’aplicacions, comercialització i configuració de dispositius mòbils); mentoring per part d'una persona experta; orientació i seguiment al llarg del projecte d'un/a tutor/a experts en recerca i mercat de treball, màrqueting personal i emprenedoria; i activitats complementaries i de caire social que permetin el coneixement del mercat i el desenvolupament de competències transversals.

Barcelona aposta per un programa de metodologies innovadores que ofereixi oportunitats als joves en un dels sectors emergents i claus de la ciutat.

El primer pas per engegar el programa serà donar-se a conèixer a través d'unes sessions informatives, que es realitzaran el 30 d'abril i el 5 i 9 de maig a l'edifici MediaTIC (Carrer Roc Boronat 117, Barcelona). Es faran d'11.00 a 14.00 hores i per assistir-hi cal inscriure-s'hi.

Mobilitza't Mobile és una iniciativa cofinançada per l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i la Unió Europea, en el marc del programa PROGRESS.

Comentaris

Molt bona iniciativa! Aquests cursos seràn gratuïts? Hi ha un límit d'assistents o es farà més d'un cop aquest curs?

Ara que els joves estan buscant feina o sense saber que fer, promocions com aquestes són les que poden donar´li's sortida ja que molts d'aquests estan molt en contacte amb els móbils i les noves tecnologíes.

Hola!

Les sessions informatives que es realitzaran el 30 d'abril i el 5 i 9 de maig seran gratuïtes. Desconeixem si el participar al programa tindrà algun cost. Per aconseguir aquesta i altra informació, et pots posar en contacte amb: els números de telèfon 93.485.32.35 o 93.403.74.02 o amb l'adreça de correu electrònic
barcelonatreball@barcelonactiva.cat.

Gràcies pel teu comentari!

Afegeix un comentari nou