Votació popular dels Reconeixements Veïnals! Participa-hi!

Autor/a: 
Comunicació CONFAVC
 Font:
Font:

Votació popular dels Reconeixements Veïnals! Participa-hi!

Autor/a: 
Comunicació CONFAVC

Resum: 

Per a fer visibles bones pràctiques del moviment veïnal la CONFAVC ha organitzat una Jornada de (Re)Coneixements Veïnals que se celebrarà el 22 de gener a les 18'30 a l'Espai Francesca Bonnemasion de Bcn.

Durant aquest mes de novembre hem rebut un total de 18 molt bones iniciatives veïnals, ja siguin lluites o projectes d'intervenció social (veure fitxes), que han aportat benestar, cohesió i empoderament als veïns i a les veïnes dels barris on s'han desplegat.

Tal com estableixen les Bases, primer el Consell Federal de la CONFAVC ha validat les experiències rebudes, que finalment seràn avaluades per un Jurat, el qual atorgarà dos (Re)coneixements Veïnals, un per a categoria: Lluita/Projecte d'intervenció social.

Ara bé, també hem volgut obrir a VOTACIÓ POPULAR perquè tothom pugui conèixer encara millor les iniciatives i valorar-ne quines dos haurien de merèixer més notorïetat i visibilitat.

Dit això, us animem a participar-hi ! Ompliu el qüestionari i conegueu experiències innovadores, imaginatives i cohesionadores del moviment veïnal! (FORMULARI DE VOTACIÓ POULAR!) Recordeu un vot per persona!

Comentaris

  • Una lluita que ha revolucionat un barri i ha aportat més benestar.
  • Un projecte que ha empoderat el veïnat i ha cultivat la solidaritat i la coheisó social.

Participa a la votació popular dels Re(Coneixements Veïnals) omplint aquest formulari:

Re(Coneixem).RePliquem. Millorem!

Afegeix un comentari nou