Curs sobre ser soci d'una cooperativa

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Curs sobre ser soci d'una cooperativa

Resum: 

Els propers dies 23 de febrer i 2 i 9 de març tindrà lloc a Barcelona aquesta formació organtizada per l'Escola Empresarial Cooperativa APOSTA.

La formació de 12 hores està dirigida a persones treballadores d’empreses de l’economia social (cooperatives, fundacions, associacions...) i persones en situació d’atur.

Els objectius generals del curs són donar a conèixer els principis cooperatius i els trets definitoris de les empreses cooperatives catalanes i oferir una imatge actual i innovadora de les empreses cooperatives.

Per altra banda, els objectius més específics són aprofundir en els coneixements fonamentals del funcionament de les cooperatives de treball, reflexionar sobre la dualitat de rols i funcions de la condició de ser persona sòcia i alhora treballadora de la cooperativa i contextualitzar millor el doble rol de persona treballadora i de persona sòcia respecte la participació, la presa de decisions i els canals de comunicació de la cooperativa.

El programa està compost de 5 mòduls:

  • Mòdul 1: contextualització, acutalitat del cooperativisme i principis cooperatius.
  • Mòdul 2: Persones sòcies, tipologia, altes i baixes, drets i deures, règim de treball.
  • Mòdul 3: Funcionament dels òrgans cooperatius, la participació, els òrgans socials (assemblees: tipus i consell rector i intervenció de comptes), altres òrgans estatutaris o de participació.
  • Mòdul 4: Capital i resultats cooperatius, aportacions i altres fonts de finançament, aplicació del resultats.
  • Mòdul 5: Intercooperació: anàlisi d’experiències.

El curs està impartit per Josep Maria Pedrosa i Domènech, assessor d’organitzacions d’economia social i expert en creació d’empreses.

La formació és gratuïta ja que està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i per el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Comentaris

Bona nit,

Sóc socia fundadora de l'Associació Amunt, i m'agradaria parlar amb alguna persona de contacte en relació a aquest curs.

És possible? Moltes gràcies.

Salutacions cordials,

Antònia

Amunt

Bon dia Antonia,

Pots contactar directament amb l'Escola Aposta, organitzadora del curs, de forma presencial, per coreu electrònic o bé per telèfon. Aquestes són les seves dades:

Telèfon: 93 318 81 62
Adreça: Carrer Premià 15, 1a planta • 08014 Barcelona
Correu electrònic: aposta@aposta.coop

Gràcies!

Equip de xarxanet.org

Moltes gràcies per la resposta.

Cordialment,

Antònia

Afegeix un comentari nou