Calendari de convocatòries de finançament anuals 2018

Us agradaria tenir en un sol document les principals convocatòries de finançament que es repeteixen any rere any per tal de no perdre-us-en cap?

Cada any hi ha tot un seguit de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques, que es van repetint. És per això que en el següent document les trobareu totes classificades per mesos, àmbits temàtics i tipus de finançament.

S'han prioritzat les convocatòries d'ambit geogràfic estatal i català, no obstant també s'han tingut en compte aquelles europees i d'àmbit local especialment rellevants.

I finalment, s'ha categoritzat el tipus de finançament entre públic i privat, així com entre subvencions i premis.

 

 

 

Si ho preferiu també podeu imprimir o descarregar el document per tal que no se us escapi cap data!

 

Atenció! Les diferents convocatòries que trobareu al document s'ordenen segons el mes en què habitualment s'ha obert el termini de sol·licitud altres anys. Que les convocatòries apareguin en aquest document no garanteix que aquest any 2018 les convocatòries tornin a aparèixer en les mateixes dates. Tampoc no es garanteix que les convocatòries que apareixen en el document tornin a ser convocades. 

Comentaris

Moltíssimes gràcies i felicitats per la feina. Aquest document és de gran valor per al món associatiu. Gràcies!

Moltes gràcies per la feina feta.

De totes maneres veig que aquest any 2017 encara no han sortit cap de les subvensions del Gener.

Esperem que aviat comencin a convocar-se

Jordi

Bon dia Jordi,

Bé, és un calendari orientatiu, cada any la data de publicació de les convocatòries, especialment les públiques, pot variar molt.

Confiem en que segueixin convocant-se :)

Moltes gràcies!

Equip de xarxanet.org

Sí, en alguns casos no hem pogut actualitzar la convocatòria a la nostra secció de finançament i, per això, hem mantingut l'enllaç de l'edició anterior. Hem comprovat prèviament que en l'any 2016 també s'hagi convocat i a quin mes s'ha publicat, però hem fet servir l'enllaç anterior.

Moltes gràcies!

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou