Tarraco Salut fa una crida per aconseguir persones voluntàries

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Tarraco Salut fa una crida per aconseguir persones voluntàries

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’entitat, amb una setantena de membres actius, busca més gent que dediqui un mínim de dues hores a la setmana a tasques d’acompanyament i suport als pacients dels CAPS de Tarragona.

L’ONG Tarraco Salut ha fet una crida, després de cinc anys d’activitat, per augmentar el nombre de persones voluntàries que participen als programes d’acompanyament a domicilis i en ingressos hospitalaris.

“Estem desbordats de feina i, sobretot al Nadal, hi ha moltes persones soles i moltes necessitats que ara no podem cobrir”, ha explicat Anaïs Latur, tècnica de l’ONG. En total, Tarraco Salut dóna servei a prop de 200 pacients, que compten amb el suport d’un voluntari o voluntària que els acompanya al metge, els busca medicament o, simplement, els dóna conversa.

Les persones interessades en el voluntariat, poden participar al programa que més els cridi l’atenció. “Poden fer companyia a les persones que estan a l’hospital ingressades i tenen els familiars lluny o treballant, o poden acompanyar els pacients del CAP a casa”, ha apuntat Latur, que també ha aclarit que els usuaris no només són gent gran sinó persones malaltes de qualsevol edat.

Per posar-se en contacte amb l’equip de l’entitat, cal fer-ho a través del correu electrònic tarracosalut@gmail.com o del telèfon 633 56 83 99. Per al voluntariat, cal tenir mínim 16 anys i una disponibilitat d’entre dues i quatre hores a la setmana.

Ampliació del servei a quatre centres més

La crida coincideix en un moment de creixement i reptes per a Tarraco Salut. Durant aquest 2016, els programes d’acompanyament a les persones malaltes s’han ampliat a quatres centres més de Tarragona.

“Des del principi s’ha treballat amb el CAP Muralles, de caire privat, però aquest any ja col·laborem també amb CAPs públics de l’Institut Català de la Salut (ICS)”, ha explicat Latur. Els nous centres incorporats al programa han estat els CAPs Jaume I, El Morell, Torreforta i el de Salou.

Comentaris

Hola, quisiera ofrecerme como voluntaria teniendo en cuenta que no tengo formación en nada realcionado con la salud. Sería de todos modos posible? Pueden contactarme en el 669999965. Gracias de antemano! Un saludo,

Ana Lasheras

Bon dia Ana,

pots contactar directament amb l'entitat. Aquestes són les dades de contacte:

correu electrònic tarracosalut@gmail.com

telèfon 633 56 83 99

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou