Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats

F Pere Tarrés
Cartell Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats Font: CRAJ
Cartell Cicle

Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats

F Pere Tarrés

Resum: 

Les persones participants coneixeran de primera mà la normativa fiscal que afecta a les organitzacions.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) organitza el Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats. En les quatre sessions programades, totes elles gratuïtes, les persones participants coneixeran la normativa fiscal que afecta a les entitats i organitzacions juntament amb les implicacions que se’n deriven i tot allò que cal tenir present en el dia a dia de les associacions, tant pel que fa a temes documentals com econòmics.

El cicle tindrà lloc en dimarts i dijous, concretament els dies 30 de maig, 1, 6 i 8 de juny al Centre Cívi Besós 8 (Rambla de Prim, 87-89) de Barcelona a partir de les 18.30 h i fins a les 20.30 h. Les places són limitades i totes aquelles persones interessades en formar-ne part, només han d’omplir degudament el formulari d’inscripció. Pel que fa a les sessions, aquestes es distribuiran de la següent manera:

- Dimarts 30 de maig - Les obligacions fiscals de les associacions

- Dijous 1 de juny - L’IAE i l’IRPF, impostos de les associacions?

- Dimarts 6 de juny - L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara i com?

- Dijous 8 de juny - Impost de Societats (IS), aspectes claus

L’encarregada d’impartir el curs serà Alícia Artiaga, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Membre del Patronat de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona. Responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya. Experta en diferents àmbits de la gestió associativa, entre els quals el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmico-financera, dels quals en fa docència des de fa anys.

Més informació

Etiquetes: 

Comentaris

Estrella,

Per si ho trobes interessant.

Rebeca Alcaraz

Afegeix un comentari nou