Entra en vigor la Llei 7/2012, de modificació del llibre III del Codi Civil de Catalunya

Autor/a: 
Mireya Ponce Sastre
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Entra en vigor la Llei 7/2012, de modificació del llibre III del Codi Civil de Catalunya

Autor/a: 
Mireya Ponce Sastre

Resum: 

Avui, dilluns dia 9 de juliol de 2012, entra en vigor la Llei 7/2012, de modificació del llibre III del Codi Civil de Catalunya. L’entrada en vigor de la norma suposa que ja són aplicables tant les disposicions previstes, com les modificacions incorporades per la Llei 7/2012 respecte la redacció de la Llei 4/2008 de 24 d’abril.

Tot i que l’entrada en vigor de la llei és aquest dilluns 9 de juliol de 2012, el text estableix un període per tal que les entitats puguin adaptar els seus estatuts en allò previst per la norma. En concret, la fi del termini per tal que les fundacions i associacions catalanes puguin adaptar els seus estatuts és el 31 de desembre d’enguany.

Tal i com hem comentat a diferents notícies publicades a Xarxanet, des que es va aprovar la llei 4/2008 del llibre III del Codi Civil de Catalunya, hi ha hagut la intenció de modificar-la en allò que respecta a les fundacions.

Finalment, el dia 13 es va aprovar al Parlament la llei 7/2012 de modificació del llibre III del Codi Civil de Catalunya. Aquesta nova regulació pretén dotar les fundacions de més autonomia de gestió i agilitat, alhora que vol garantir la seva supervisió.

Des de Suport Associatiu hem preparat una guia que recull les principals novetats de la llei 7/2012 pel que fa a les fundacions. Esperem que us sigui d'utilitat!

Comentaris

Si, vull saber l'Estatut actualment agost 2012. Hi ha possat president o presidenta et pot sustituit al director o directora es legalment o s'ha obliga't president o presidenta. Espero vostra resposta digna, gracies.... Un cordialment salutació, part president d'APSGVORI en Salvador Estafanell. De Granollers.

Hola Salvador,

Al tractar-se d'una consulta específica sobre el tema, t'aconsellem que et posis en contacte amb el servei d'assessorament gratuït de xarxanet on podrem atendre de forma individualitzada el dubte.

Assessorament xarxanet

Daniel Ferrer.

Bonvolgut Daniel Ferrer, Coneixer les Lleis com funciona el relleu del tots articles, notes i detalls, dons hi ha injust o discriminat per retallades, primer dels tothoms ho fan? Som recursos humans, necessaris, respectes, objectiu i les pobresses. Un cop d'estudiat les lleis però NO tenir prou per respecte i la qualitat de vides pobreses. Als rics per reduir diners i pot anar viatge de vacances, les compres aumenten les preus injustos, pujada les IVES, en canvi els treballador NO pujat sino reduir ecònomica i com es aixo? El Codi Civil de Catalunya es bastant afectades a les persones per exemple dependencia, les pensionistes, sense feina del menors de 35 anys, no cobra PIRMI, alerta com vosaltres treballar a la Generalitat bona vida i mai arribar mens de 1800€ sembla injust. Recordi som Europeu sempre pensat per VOTAR i creiem tothom des de sou pensionistes no contributiva es de 1458€ al mes i realitzat 365€ una miseria, les dependencies ajuda uns 1603€ i realitzat 821€ als treballadors minima salaris es de 1800€ i realitzat es de 672€. Tot aixo vol dir NO colaborat Europa sino Espanya li cobra mes als governats i a Catalunya igual, penseu altres necessitem diners per poder mou per moltes gastos i compartir als mes crisis. No sap? O si però excusa? Tot aixo es la meva referencia es dessapareixer retallades i crisis, pujar sou des de PNC, dependencies, altres com sou atur pujar Inmediatament JA. Espero soc home dolent o respecte als ciutadans arreu de Catalunya i espero respondre digne?

Afegeix un comentari nou