Conferència "Dona gitana i participació: una eina necessària per al canvi"

Dona gitana. Font: LaiaBM (Flickr)
Dimecres, 30/05/2012

El 30 de maig DIXIT-Centre de Documentació de Serveis Socials organitza la conferència "Dona gitana i participació: una eina necessària per al canvi" a càrrec de Juana Fernandez, membre de l’associació Rromane Glausura (Veus Gitanes).

L’objectiu de l’acte és oferir una visió general del paper que tenen actualment moltes dones gitanes fora del seu entorn més pròxim, participant activament en l’educació, la política o el món laboral.

Segons Fernandez, les dones -no només gitanes- històricament s’han mantingut al marge dels espais de decisió i poder, essent relegades a l’espai familiar. A l’actualitat, però, comencen a liderar autèntics processos d’apoderament i de canvi en la seva imatge i els seus rols, tant dins com fora de la comunitat gitana.

La conferència tindrà lloc a les 17 h i la presentació anirà a càrrec de Manuel Heredia, assessor en matèria d'atenció a la comunitat gitana del Departament de Benestar Social i Família.

Per assistir-hi cal comunicar les dades personals (nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.bsf@gencat.cat o trucant al 93 551 76 99.

Data: 

Dimecres 30 Maig

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.bsf@gencat.cat
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.