Gaudeix-te!!! 2a Jornada Vivencial d'autoestima i sexualitat per a dones

Dona il·luminada. Autoestima_Alejandra Mavroski_Flickr
Dilluns, 02/07/2012

Per segon any consecutiu Joves per la Igualtat i Solidaritat (JIS) i Associació de Serveis i Formació Socioeducativa (ARA) organitzen conjuntament una jornada dirigida a dones que vulguin compartir experiències i participar en un debat obert sobre l’autoestima i com aquesta influeix en la vivència de la pròpia afectivitat i sexualitat com a dones.

La Jornada s'estuctura en dos tallers simultanis:

  1. "Com gaudir-me amb tots els sentits?" Aquest taller permetrà entrar en contacte amb sí mateixes, amb la pròpia sensualitat i sentir al màxim, aprendre a viure’s una mateixa i a sentir-se des d'una nova perspectiva, introduint-se en el món de la pròpia intimitat d’una manera diferent i divertida. Es treballarà com afavorir una relació positiva amb el propi cos i s'aprofundirà en el món de les relacions interpersonals i l'afectivitat, amb l’objectiu de crear un espai per al diàleg i el debat entre dones que permeti expressar-se lliurament aclarint tots els dubtes i totes les pors.
  2. "Com gaudir-me amb més llibertat?" Dintre de la nostra societat, la dona ha estat situada sistemàticament en un paper subordinat a l’home. Tot i que en els darrers anys, les dones han anat equiparant posicions, la continua negació de la pròpia sexualitat ha portat moltes vegades a ser incapaces d’expressar els propis desitjos, i fins i tot a ser capaces de detectar-los. En aquets taller s'analitzarà l'arrel d’aquest tema tot abordant diferents estratègies per tal de superar-lo i poder viure la pròpia sexualitat amb més llibertat.

Dia i Hora: dilluns 2 de juliol a les 9h del matí

Lloc: Masia Can Colom (CAID), plaça Can Colom nº1 (metro: L1 Santa Eulàlia)

Data: 

Dilluns 02 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
marta@joves.org
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.