8 de juliol, Big Jump a Martorell

Big Jump a la conca del Llobregat
Diumenge, 08/07/2012

El proper diumenge 8 de juliol Projecte Rius celebra l’European Big Jump a la conca del Llobregat conjuntament amb Martorell Viu. L’acte tindrà lloc al Pont del Diable a Martorell a partir de les 12 del matí i té com a objectiu reivindicar el bon estat ecològic del rius, així com el reconeixement social dels ecosistemes fluvials.

L’European Big Jump es realitza des de l’any 2005 i és una iniciativa de l’European Rivers Network (ERN). L’activitat inclou un bany als rius, tot i que en alguns llocs, els rius no compleixen amb les característiques sanitàries recomanables per al bany, així que s’organitzen d’altres activitats lúdiques i reivindicatives.

Durant la celebració que es realitzarà a Martorell, els assistents tindrà l’oportunitat de conèixer els orígens del pont del Diable i dels usos o tradicions del tram del riu Llobregat que passa per Martorell. També es realitzarà una petita passejada guiada per tal d’observar el patrimoni de flora i fauna de la zona, destacant el seguiment que Martorell Viu realitzar des del 2008 de les tortugues autòctones i exòtiques en el marc d’un projecte d’adopció del Projecte Rius.

Aquesta celebració s’emmarca dins dels actes del 15è aniversari del Projecte Rius, que té com a lema “Catalunya terra de rius” i com a objectiu reconèixer i posar en valor el patrimoni natural i cultural lligat a les zones fluvials, així com totes aquelles entitats locals, grups de voluntaris i entitats públiques que treballen en la conservació dels seus territoris.

Aquest acte està organitzat per Associació Hàbitats i Martorell Viu i compta amb el suport d’Unnim Obra Social.

Dia i Hora: 8 de juliol a partir de les 12h

Jornada gratuïta i cal inscripció prèvia al telèfon 93 421 32 16 o a info@associaciohabitats.cat.

Data: 

Diumenge 08 jul

Hora: 

12:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@associaciohabitats.cat
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.