15è Fòrum FEDAIA sobre les mancances dels infants que es troben en situació de risc

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
15è Fòrum FEDAIA

15è Fòrum FEDAIA sobre les mancances dels infants que es troben en situació de risc

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

La FEDAIA organitza el seu 15è Fòrum sobre “Pobreses invisibles en la infància: un risc per a les seves oportunitats” per aprofundir en les mancances que a nivel educatiu, afectiu, social i familiar afecten als infants que es troben en situació de risc.

L’acte, que se celebrarà els dies 27 i 28 d’octubre a l’auditori del CaixaForum de Barcelona, comptarà amb la participació de diversos experts que contribuiran a explicar quines són les diferents necessitats que té la infància i l’adolescència en cada una de les etapes de la seva vida.Tal com explica la FEDAIA, l’objectiu d’aquest Fòrum és “reflexionar sobre quines conseqüències té en els infants el fet que aquestes necessitats no estiguin cobertes”.

Podeu inscriureus del 5 de setembre al 21 d'octubre (ambdós inclosos) a través d’aquest enllaç

Duran aquestsdos dies es mostraran lesbones pràctiques que està duent a terme la FEDAIA i també s’explicarà l’experiència de Suècia a través dels seus protagonistes.

Per més informació sobre el 15è Fòrum de la FEDAIA, consulta el díptic promocional.

L’any 2010 va celebrar-se l’Any Europeu de Lluita Contra la Pobresa i l’Exclusió Socialdurant el qual es va parlar molt de la pobresa que afecta a la infància, l’adolescència i la joventut. Per això s’han impulsat iniciatives per a combatre-la i aconseguir el compromís dels representants polítics i de la societat. L’any passat la FEDAIA va participar activament en aquestes iniciatives i va liderar a l’Estat espanyol la campanya europea “Acabem amb la pobresa infantil. Ara!”. Enguany, la Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i a l'Adolescència (FEDAIA) està desenvolupant la seva pròpia campanya: “Que els infants no paguin la crisi: Combatre la pobresa infantil és feina de tots”.

Més información sobre la FEDAIA

Afegeix un comentari nou
0