Ara més que mai, tu dónes vida a El Social!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ara més que mai, tu dónes vida a El Social!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Centre Cultural El Social de Terrassa va decidir recuperar un espai propi per fer teatre rehabilitant una de les seves sales. Les retallades en les subvencions previstes van fer que les obres quedessin aturades però ara ha engegat una campanya per aconseguir microdonacions que ajudin a recuperar la Sala d’Actes Regina. Per Nadal, regala El Social!

“Fa més de 130 anys que en aquesta casa es fa teatre, això no pot acabar!” Amb aquestes paraules es posa de manifest en el vídeo que El Centre Cultural El Social de Terrassa ha posat en moviment per les xarxes socials, la voluntat dels socis i dels directius de no llençar la tovallola. Un emotiu vídeo en el que més de 50 persones van participar per fer-lo possible i es va comptar amb la col·laboració de l’actor Pere Arquillué.

En aquesta entitat terrassenca de més de 134 anys sempre s’hi ha fet teatre, és una de les seves activitats puntals, juntament amb l’esbart, la coral, els escacs o el bàsquet entre moltes altres. Quan l’any 2007 es va tancar el Teatre El Socialet, que portava en marxa des de feia gairebé 50 anys, l’entitat perd el seu espai on fer teatre i decideixen buscar una alternativa. Es així que passats uns anys es gesta la idea de rehabilitar la Sala d’Actes Regina per convertir-la en un auditori i sala de teatre.

Però la crisi econòmica ha fet que el projecte quedés aturat i la sala a mig construir. Però la Junta Directiva i els socis han demostrat tenir ganes de seguir lluitant i han engegat una campanya de microfinançament per recollir donacions puntuals de socis, simpatitzants, amants del teatre, empreses, comerços, entitats...

Actualment porten recollits més de 30.000 euros, però encara en falten més de 160.000 euros per tal de que la Sala sigui una realitat. Accedint al seu web podeu trobar tota la informació sobre el projecte i el número de compte per fer la vostra donació. Totes les donacions es poden desgravar fiscalment en un 25% i en funció de la quantitat donada podeu tenir des de descomptes en entrades fins a l’opció de posar el nom a una butaca de la sala.

Tothom pot fer-hi la seva aportació i per Nadal regalar il·lusió a aquest teatre i als seus socis. Per Nadal podem regalar El Social, perquè ara més que mai, tots donem vida a El Social.

Afegeix un comentari nou