Comencen els tallers territorials de la CONFAVC per establir els nous reptes del moviment veïnal

Colectic - Comunitari
Reunió a la CONFAVC
Reunió a la CONFAVC

Comencen els tallers territorials de la CONFAVC per establir els nous reptes del moviment veïnal

Colectic - Comunitari

Resum: 

Les sessions es centraran també en les necessitats i les propostes de futur d'aquest moviment, en el marc del debat sobre el Pla de Futur de l'entitat i amb l'objectiu de definir l'estratègia de l’organització de cara l’any 2022.

El 29 de setembre va tenir lloc el primer taller de la CONFAVC que va servir per posar en comú els punts forts i febles de l’entitat. Les conclusions van apuntar entre els primers la coherència amb els seus valors, la defensa que fa de la sanitat pública i la seva independència política.

A l'altra cara de la moneda, com a punts febles, hi va haver consens en destacar la manca de relleu generacional a les federacions i associacions de veïns i veïnes, les dificultats de la confederació per arribar a tot el territori i la necessitat de millorar a la comunicació organitzativa.

La primera sessió dels tallers territorials va comptar amb la participació de representants de les federacions veïnals de Montcada, Tarragona, Viladecans, Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Baix Llobregat, Badia del Vallès i Sant Quirze del Vallès. També hi van ser presents representants de la Coordinadora Nacional de Jubilats i Pensionistes a més d’entitats veïnals de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Sabadell.

Hi ha prevista una segona sessió de cara al desembre que servirà per a definir la visió de futur de l'entitat i per a identificar els principals reptes que es plantegen i les línies de treball a seguir.

Al tercer taller, que tindrà lloc al febrer de 2019, es farà una validació de la proposta de visió i eixos de treball proposats en l'anterior sessió i s’establiran els objectius estratègics.

Per últim, de cara ja al març s’elaborarà el marc estratègic de la CONFAVC de manera detallada, posant com a horitzó la seva aprovació a l’assemblea de 2019, que tindrà lloc entre els mesos de març i abril.

Afegeix un comentari nou