Beneficiàries de la 7ª edició dels Jocs Interempreses 2011

Autor/a: 
FAC
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Beneficiàries de la 7ª edició dels Jocs Interempreses 2011

Autor/a: 
FAC

Resum: 

La FIAS Fundació, l’Arrels Fundació i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia han estat escollides entitats beenficiàries de la 7ª edició dels Jocs Interempreses 2011

Els Jocs Interempreses són unes olimpíades empresarials solidàries obertes a totes aquelles organitzacions que veuen l’esport com una forma més de donar-se a conèixer a la societat. Les organitza l’empresa a32events i part de la dotació econòmica va destinada a donar suport a projectes solidaris. Aquest any, les entitats escollides són la FIAS Fundació, l’Arrels Fundació i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

La propera edició serà al maig a Barcelona i s’espera que hi participin més de 2.500 empleats provinents d’un centenar d’empreses.

La finalitat dels Jocs Interempreses és fomentar les relacions interpersonals dins l’empresa i amb gent d’altres empreses i sectors, desenvolupar el sentiment de pertinença i esperit corporatiu i estimular l’esperit de superació, la concentració, l’esforç i el rendiment. A més, aquest és també un esdeveniment solidari.

A la competició hi poden participar totes les organitzacions, no importa la seva dimensió ni a quin àmbit pertanyin. És a dir, hi tenen cabuda les petites i mitjanes empreses, les grans empreses, els autònoms i les organitzacions no mercantils.

Afegeix un comentari nou