El CJB uneix els joves de Barcelona contra el tòpic dels Ni-Ni

  • Suplement "Diari Amic" del 18/01/2011 - "Units contra el tòpic dels Ni-Ni"

    Suplement "Diari Amic" del 18/01/2011 - "Units contra el tòpic dels Ni-Ni"

Fitxers relacionats

El suplement “Diari Amic” dedica el seu segon número a mostrar que molts joves de la Ciutat Comtal són persones actives dins del teixit associatiu juvenil i treballen voluntàriament per millorar la qualitat de vida dels joves de Barcelona.

El diari gratuït 20 Minutos ha posat en marxa un projecte editorial anomenat “Diari Amic”, un suplement pensat per mostrar a la ciutadania els diferents sectors associatius de BCN.


El dimecres 18 de gener s’ha publicat la segona edició d'aquest suplement i el tema central ha estat les entitats joves de Barcelona, amb continguts coordinats pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).


El número dos del “Diari Amic” porta per títol "Units contra el tòpic dels Ni-Ni" i  inclou articles i entrevistes realitzades a diversos membres del secretariat del CJB. L’objectiu d’aquesta publicació és mostrar que molts joves de la Ciutat Comtal es mouen a través del teixit associatiu juvenil.


Llegeix la segona edició del suplement “Diari Amic”, del dia 18/01/2012 (document adjunt).


El “Diari Amic, Notícies Amigues” és una publicació impulsada per 20 minutos amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. El primer número està dedicat al Banc d'Aliments i al Gran Recapte.

Afegeix un comentari nou