“El Diari de l’Educació” presenta un llibre i una revista

Portada del llibre "Educacions. 40 veus sobre educació i societat" del Diari de l'Educació.
Portada de la revista 'Ed - La Revista d’El Diari de l’Educació.

“El Diari de l’Educació” presenta un llibre i una revista

Resum: 

Les dues publicacions volen enfortir el binomi educació-societat i les presentaran aquest dijous en un acte obert a tothom.

El mitjà digital El Diari de l’Educació celebra el seu primer aniversari editant, d’una banda, el llibre Educacions. 40 veus sobre educació i societat, on 40 autors i autores de diferents perfils reflexionen sobre la importància d’enfortir el binomi educació-societat en àmbits com l’economia, el gènere, la ciència, la participació ciutadana o les noves tecnologies.

D’altra banda, editen també la revista Ed - La Revista d’El Diari de l’Educació, que inclou un dossier monogràfic sobre gènere, Educar en la diferència, amb un reportatge central sobre els rols de gènere als patis de les escoles, així com articles d’anàlisi de diverses firmes reconegudes.

En faran la presentació aquest dijous 12 de març a les 19h a l’Escola Drassanes de Barcelona, en un acte obert a tothom. Es tracta d’una taula rodona que comptarà amb quatre autors del llibre (Sònia Farré, Jaume Funes, Jordi Mir i Marina Subirats) i que moderarà el periodista Pau Rodríguez.