El moviment associatiu juvenil també vol acollir

  • Cartell de la manifestació / Foto: CNJC

    Cartell de la manifestació / Foto: CNJC

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell de Joventut de Barcelona promouen un bloc juvenil per la manifestació del 18 de febrer convocada en el marc de la campanya Casa Nostra Casa Vostra.

Pel dissabte 18 de febrer s’ha convocat una gran manifestació a Barcelona a favor de l’obertura de fronteres per a les persones migrants i refugiades i per reafirmar la voluntat d’acollir-les. La iniciativa sorgeix de la campanya Casa Nostra Casa Vostra, que el passat 11 de febrer va organitzar un concert multitudinari al Palau Sant Jordi.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell de Joventut de Barcelona han promogut un bloc jove per mostrar la implicació del moviment associatiu juvenil. Totes les persones que vulguin participar en aquest bloc jove, estan convocades a les 15.45h a la Ronda de Sant Pere amb el carrer del Bruc.

“Cal que la societat civil, les administracions públiques i les entitats juvenils donem una resposta global per afrontar la crisi de les persones refugiades. El jovent associat català exigim que es defensin els drets humans, la pau i la justícia global a la mediterrània. També volem que Catalunya sigui una terra d’acollida lliure de feixisme i racisme. Perquè sigui possible, reclamem a les administracions que impulsin mesures que garanteixin una acollida i integració real” exposa el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya a la seva pàgina web. Aquesta plataforma reivindica el paper de les entitats juvenils en els espais d’acollida i trobada per a les persones refugiades i crida a la ciutadania a omplir els carrers aquest 18 de febrer. 

Afegeix un comentari nou